Bestill rørlegger | 417 53 355

Bad

Oppussing av bad

Drømmer du om et nytt bad? Vi følger deg hele veien – fra planlegging til et flott sluttresultat.

Når vi pusser opp eller renoverer et bad, starter vi alltid med en befaring. Det er viktig at du som kunde er til stede under befaringen slik at vi kan diskutere dine ideer og løsningsforslag.

Vi setter høye krav til oss selv for å sikre at badet ditt blir akkurat slik du ønsker det, og derfor forventer vi også en aktiv deltakelse fra deg som kunde.

Etter å ha fått en forståelse for dine ønsker, utarbeider vi tegninger og et prisforslag. Deretter går vi gjennom tilbudet sammen med deg, forklarer og presenterer vårt forslag på best mulig måte, og gir deg muligheten til å stille spørsmål og gjøre nødvendige tilpasninger.

Vi skaffer alle fagfolk

Vi hos Haugereid VVS samarbeider med et bredt spekter av fagfolk, inkludert snekkere, elektrikere, flisleggere, gulvleggere og alle andre nødvendige fagpersoner for å sikre at du får et komplett, skreddersydd bad. Vi ønsker å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg som kunde, derfor tar vi oss av å skaffe alle nødvendige aktører, slik at du slipper å bekymre deg for det.


For å bestille befaring eller stille spørsmål kan du kontakte oss på følgende måter:

– Telefon: 41 75 33 55
– Send mail hele døgnet til post@haugereidvvs.no – Du kan også fylle ut kontaktskjemaet